Matrícula tancada

Diploma d'Expert en
Innovació Educativa: Currículum, Avaluació Competencial i Intel·ligència Emocional

3a Edició

RAONS PER FER EL CURS

Aquest postgrau t’ajudarà a:

  • Desenvolupar i portar a terme situacions d’aprenentatge (treball per projectes, ambients, ABP,  educació emocional, etc.) a centres educatius d’infantil, primària i secundària.
  • Aprendre eines i estratègies per educar de manera inclusiva, creativa i innovadora per acompanyar a l’alumnat en el desplegament de tots els seus potencials. 
  • Potenciar la teva intel·ligència emocional per ajudar els alumnes a desenvolupar-ne la seva, fent més àmplia la seva mirada per fer front als desafiaments de present i futur.
  • Millorar l’ambient a l’aula i la relació i el treball amb les famílies dins de la comunitat educativa.
  • Desenvolupar un lideratge saludable, tant si ets docent com si ocupes un càrrec directiu en un centre educatiu.
  • Trobar el teu lloc dins del sistema educatiu per mantenir la teva força i entendre i integrar la teva implicació com a docent/equip directiu i els límits de la teva acció educativa.
  • Poder tenir reconegut el perfil professional en Metodologies amb Enfocament Globalitzat.

PRESENTACIÓ

Aquest curs d’expert (Postgrau) és una formació integradora que ofereix eines i estratègies per donar resposta a les necessitats pràctiques del dia a dia dels docents a l’aula, en l’aplicació del nou currículum educatiu. Pretén formar, inspirar i donar suport a aquells docents i equips directius de centres d’infantil, primària i secundària i educació especial que vulguin començar o continuar desenvolupant una educació inclusiva, creativa i innovadora.

Els eixos del curs són la implementació amb èxit de situacions d’aprenentatge, l’avaluació competencial de les diferents propostes educatives (projectes, ambients, caixes d’aprenentatge, aprenentatge basat en projectes, etc.), el lideratge personal i el desenvolupament de la intel·ligència emocional dels docents i l’alumnat.

Aquestes propostes fomenten un canvi cap a la transversalitat, l’educació competencial, el benestar emocional i les mesures universals a l’aula, per atendre les diverses necessitats educatives de l’alumnat i facilitar-ne el desenvolupament multidimensional (cognitiu, socioemocional, físic, etc.), i acompanyar els docents i els centres educatius en els seus processos personals i professionals.

Entitats col·laboradores

El Docent i l'Educació centrada en l'Alumne, Impulsors del Canvi Social

Tens algun dubte? contacta amb nosaltres
eventis